måndag 29 september 2008

Vill ni se


vad vi har ropat in på auktionen i helgen? Min dotter har länge önskat ett mindre skrivbord och nu har vi köpt ett. Det kostade oss 550 kr. Gissa vilken färg det ska bli?
Jag visste inte att man kallade dessa skrivbord för damskrivbord. Känner mig nöjd med vårt köp :)
Någon som brukar måla och vill ge mig tips hur och vilken färg jag ska använda mig av? Annars får jag fråga vår lokale färgaffär om färg och tillvägagångssätt.

fredag 26 september 2008

Vill tipsa er om en blogg.

bild från Lisbeth sin lille verden



bild från Lisbeth sin lille verden


Bild från Lisbeth sin lille verden


Bild från Lisbeth sin lille verden


bild från Lisbeth sin lille verden


Hej bloggvänner,
är inte riktigt kompis med hur jag skriver i bloggen, så bilderna hamnar överst....hade egentligen tänkt variera lite.

Iallafall så har jag hittat hem till Lisbeth sin lille verden och har fått tillstånd att visa bilder från bloggen. Vill dela med mig av hennes fina hem, ideér och stick/virk förmåga. Verkligen fina saker som hon gör. Titta gärna in hos henne :)

Fick även tips av henne om en mönstersida för de som är intresserade. En sida som heter Garnstudio som måste vara ett guldkorn för stick/virk intresserade. Och jag är verkligen intresserad, men vet inte om jag kan. Tror jag ska prova iallafall...Är så sugen på att virka mormorsrutor. Undrar om jag har tålamod till ett sådant fint mormorstäcke? Jag tycker mycket om de färgerna som Lisbeth har använt. Äggskalsvitt, rosa, beige. Antingen en rosa nyans till eller grönt. Vad tror ni? Eller man kanske kan ha båda? Jag får fundera lite till.

Trevlig fredag på er alla.
kram

onsdag 24 september 2008

Tävlingar överallt :)


Nu är det tävling hos Emmas vita hus. Det som du kan vinna är en diskborste och disktrasa från Rice. Måndagen den 6/10 kommer den lyckliga vinnaren dras & meddelas. Borde ha en egen hörna på bloggen för tävlingar, men jag hittar inte rätt riktigt, så det får bli såhär.

Ny tävling hos Atelje Annorlunda


Givetvis vill jag vara med och ha chans att vinna. Alltid lika kul med tävling. Det är Atelje Annorlunda som anordnar tävlingen. Jag hittade till den genom att jag prenumererar på bloggen Vitt är vackert. Tävlingen pågår till fredagen den 3/10 och vinnaren dras den 4/10. Lycka till alla som tävlar.

fredag 19 september 2008

Nu tjatar jag igen:)


Jag prenumererar på blogginlägg från Stämningsfullt, och där hittade jag till tävlingen nedan, så jag tackar så mycket för det :)
Det är så att i denna tävling kan man vinna boken Jul , som jag skrev i mitt förra inlägg att jag önskade mig i födelsedagspresent.Tävlingen är hos Hedvig och Jag . Det hade ju varit toppen att kunna vinna denna bok, för jag har så många önskningar så jag tror att det räcker till för hela min livstid...Det man behöver göra är att tacka ja till ett nyhetsbrev från Nordljus, lämna kommentar hos Hedvig och jag och länka till tävlingen från sin blogg. Tävlingen avslutas den söndagen den 28 september. Då är det bara att hålla tummarna.

Snart fyller jag år :)

Bild lånad från www.marita-amouseinahouse.blogspot.com





Jag har önskat mig julboken från Jeanne d´arc living. A Mouse In A House har den till försäljning och jag hoppas att någon snäll familjemedlem kör mina snälla barn till Marita i Snogeholm och köper denna till mig ;). 249 kr kostar den. En annan bok jag vill rekommendera nu till juletid är kokboken Vinterns goda ting av Anna Bergenström. Helt underbar kokbok med massor av inspiration.Inte bara mat.

Provar mig fram med olika arrangemang. Någon påtalade att två ljusstakar och två snapsglas som vaser går bort...och jag ändrar och experimenterar. Tycker det blev fint med de röda rönnbären. De lyser upp så fint. Lite sorgligt är det att rosorna nu sjunger på sista versen...

Har varit inne och tävlat hos Marias kakburk. Vinsten är några fina rödvita kakformar.

Ha en trevlig helg.


tisdag 16 september 2008

Tävling hos...



Bland kuddar o busiga barn . Önskar vinna både kuddfodralet och vadderade hjärtat. Känner mig egoistisk och inser att jag måste dela med mig av det goda. Jag beundrar dem som kan sy så fina saker. Själv kan jag sy i en knapp om någon råkar tappa nån...
Lördag 27/9 kl 18:00 dras vinnaren.

söndag 14 september 2008

Tävling igen

Hej,

Vill såklart vara med och tävla och vinna någon av dessa böcker .
Det är hos Beas barnslikheter som tävlingen är.
Gillar ofta att läsa, men ibland blir det lite mindre eftersom jag studerar
och läser mycket kurslitteratur. Om någon undrar så läser jag i Borås på
distans till bibliotekarie och beräknas vara klar 2011 i januari...suck.
Lång väntan, men den som väntar på nåt gott....
Ha en skön söndag.

söndag 7 september 2008

Någon gång borde jag få till det :)




Nya bilder igen. Vilken bild föredrar ni, bild 2 eller 3. Själv tror jag det lutar åt trean...
Ljusstaken som man skymtar på bild ett uppe till vänster kommer ifrån Miljögården. Skulle vilja byta ut prismorna som är av plast till andra liknande i glas. Någon som vet var jag kan hitta sådana?

fredag 5 september 2008

Jag har något...





som de flesta av er inte har :) Ledsen att jag tjatar, men idémakeriet är där jag hämtar inspiration och inhandlar mina saker. Faktum är att hon startat en webbutik nyligen och hon har ett koncept där man kan köpa veckans arrangemang och pyssla ihop själv, så även ni som inte har nära kan handla om andan faller på.

Dottern har gjort hjärthängaren och vi hjälptes åt med ljuslyktorna med spetsen. När vi var i affären, så kom jag på att jag hade ett tårtfat på fot...det hade jag inte, det var någon slags skål, så det blev lite flopp. Kom på att jag kunde ställa ett fat på och så fick det bli. Får önska mig ett tårtfat på fot. Är inte riktigt säker på vad jag tycker om det arrangemanget. Zinkskålen med dess innehåll köpte jag färdigt.

När jag kom hem så yrade jag pysslande omkring och letade saker i mina gömmor. Tog fram en gammal silverbricka från mammas farmor och där blev lyktorna med spetsen placerade. Tog även fram mormors mandelmusselformer och satte värmeljus i.

Hoppas att ni alla får en skön helg.