fredag 19 september 2008

Nu tjatar jag igen:)


Jag prenumererar på blogginlägg från Stämningsfullt, och där hittade jag till tävlingen nedan, så jag tackar så mycket för det :)
Det är så att i denna tävling kan man vinna boken Jul , som jag skrev i mitt förra inlägg att jag önskade mig i födelsedagspresent.Tävlingen är hos Hedvig och Jag . Det hade ju varit toppen att kunna vinna denna bok, för jag har så många önskningar så jag tror att det räcker till för hela min livstid...Det man behöver göra är att tacka ja till ett nyhetsbrev från Nordljus, lämna kommentar hos Hedvig och jag och länka till tävlingen från sin blogg. Tävlingen avslutas den söndagen den 28 september. Då är det bara att hålla tummarna.

4 kommentarer:

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg! Jovist kan du hekle, bare prøv. Jeg pleier å si at kan du spise med kniv og gaffel så kan du hekle. Du må bare sette i gang.
Finn et garnnøste og en heklepinne , sett deg ned og "go girl"!
Bare spør meg underveis, skal hjelpe deg jeg så godt jeg bare kan!
Det er ikke vanskelig når du først har begynt.....

Klem

Lotta sa...

Hej :)
Va roligt att du tittade in hos mig.
Tack för din uppmuntran och för sidan med stick/virk mönster. Ska handla in lite garn. Naturvit, rosa, beige och kanske grönt eller en annan nyans rosa...vi får se.
Klem :)

Lilla Blanka sa...

Hej Lotta!

Klart du får länka till mig, jag tackar och bockar!

Åh den där boken har jag tänkt beställa idag..letar just nu efter var jag kan köpaden (vill även köpa Franske fornemmelser som jag inte köpt än..och med tanke på hur mycket jag bläddrat i Franske stemninger så kommer dessa två bli ett par nya favoriter)

Kraaaam
Mia

Lotta sa...

Hej,
roligt att du tittade in :) Önskar alla tre, har ingen av dem, men lånat franske stemningar på biblioteket. Tur jag har födelsedag och jul framför mig. Ha en bra dag.
Kram