fredag 5 september 2008

Jag har något...

som de flesta av er inte har :) Ledsen att jag tjatar, men idémakeriet är där jag hämtar inspiration och inhandlar mina saker. Faktum är att hon startat en webbutik nyligen och hon har ett koncept där man kan köpa veckans arrangemang och pyssla ihop själv, så även ni som inte har nära kan handla om andan faller på.

Dottern har gjort hjärthängaren och vi hjälptes åt med ljuslyktorna med spetsen. När vi var i affären, så kom jag på att jag hade ett tårtfat på fot...det hade jag inte, det var någon slags skål, så det blev lite flopp. Kom på att jag kunde ställa ett fat på och så fick det bli. Får önska mig ett tårtfat på fot. Är inte riktigt säker på vad jag tycker om det arrangemanget. Zinkskålen med dess innehåll köpte jag färdigt.

När jag kom hem så yrade jag pysslande omkring och letade saker i mina gömmor. Tog fram en gammal silverbricka från mammas farmor och där blev lyktorna med spetsen placerade. Tog även fram mormors mandelmusselformer och satte värmeljus i.

Hoppas att ni alla får en skön helg.

2 kommentarer:

idémakeriet sa...

Hej Lotta,
Vow du har redan gjort det färdigt.
Och din dotter har gjort sitt hjärta, gick det bra, den ser ju fint ut.
Jag kan förstår att du blev lite snopen när du upptäckte att du inte hade ett våningsfat. Men skålen på foten är jätte fin. Och du gjorde det jätte mysigt med glasvasar och ljusen. Får jag ger dig lite tips? Hoppas du fattar inte illa upp men du fråga själv om hjälp.
Om jag vore dig hade jag tagit allt från skålen och hade fyllt skålen med kakor, godis, äpplen, höstfrukter, rönnbär eller vad som helst. Sedan kan du ställa alla dessa fina saker runt/framför skålen. De två glasvasar är ju jätte fina och tillsammans med zinkkrukan och ljusen kan det blir en jätte fin stilleben.
Roligt att jag inspirerar dig.
Förresten kommer idrottsföreningen att ha en bra loppis sista helgen i september på vägverket i Sjöbo. Du får hålla koll på den i tidningen för jag vet inte precis när den är.
Ha en skön helg.

Lotta sa...

Hej,
helt klart tar jag inte illa upp, är tacksam för tips och som jag skrev blev jag inte nöjd denna gång heller. Jag jobbar vidare :)
Tack för tips med loppis, ska försöka ta mig dit. Alltid kul om man kan fynda något.
Ha en skön helg du med.