söndag 7 september 2008

Någon gång borde jag få till det :)
Nya bilder igen. Vilken bild föredrar ni, bild 2 eller 3. Själv tror jag det lutar åt trean...
Ljusstaken som man skymtar på bild ett uppe till vänster kommer ifrån Miljögården. Skulle vilja byta ut prismorna som är av plast till andra liknande i glas. Någon som vet var jag kan hitta sådana?

5 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Hej Lotta!

Jag har tänkt över dagen..och kommer inte stänga min blogg utan ha den öppen precis som alltid..jag får bara försöka lugna mig lite och inte svara alla alltid ;)

Lösa prismor tror jag du kan köpa på www.kristallkronor.com, de verkar ha ett stort utbud av sånna eftersom de tillverkar kronor.

Kram o lycka till!
Mia

Linneagården sa...

Hej & kul att du hade hittat till min blogg. Jo, du är Välkommen att besöka min gårdsloppis, men jag bor i Jämtlands skogar...! Kanske lite långt från Skåne?
Väljer bild nr 2, eftersom jag tycker bild3 blir 2st vaser & 2st ljusstakar på samma bord -det går bort!
Lycka till.

Ha en bra vecka /madelene

Lotta sa...

Tack Mia för tipset på prismor, och tycker det är bra att du valt att hålla din blogg öppen:)
Tack Madelene för inbjudan om gårdsloppis ;) men som sagt...lite långt är det. Tack för tips.
hälsn. Lotta

Ann-Catrin sa...

Hej Lotta!
visst är det så där att man håler på ochh ändrar och ändrar.. i all oändlighet tycks det... jag tycker nog att bpåda bilderna är lika fina..
ha det gott
kram a-C

Lotta sa...

Hej Ann-Catrin,
alltid roligt när någon tittar in och kommenterar. Efter varit inne på din blogg, så får jag väl ge mig ut och köpa fler snittblommor. Blev så sugen:)
Det senaste nu...ska ta bild senare är att jag har ett snapsglas med ros i och en skål på fot med flytande ros och silverljusstakarna. Har även plockat rönnbär som ligger lite här och där.
Kram Lotta