lördag 23 augusti 2008

Tappat sugen
Hej,


min tanke att blogga inredning var nog inte så bra....älskar att läsa och kolla era bloggar och få inspiration från er. Som det ser ut blir det nog sporadiska inlägg lite då och då.


Idag vill jag visa vad jag köpte från Idemakeriet i Sjöbo. En kruka med hjärtan på tråd och två stycken keramik rosor. Så jättefina tycker jag. Gerda som är ägarinnan av affären är en mycket kreativ och vänlig själ. Brickan är arvegods från min mormor och morfar. Hade den tidigare hängande på väggen, vísste inte riktigt vart jag skulle hänga den nu. En väninna till mig föreslog att jag dekorerade den. Tack Åsa :)


2 kommentarer:

idémakeriet sa...

Nej men Lotta, inte visste jag att du hade en blogg. Tack de snälla ord du gav mig på kommentar sidan och på din egen blogg, uppskatter det.
Vilken fin bricka, Åsa hade hellt rätt den gör sig jätte fin på ett bord. Jag förstår att du fortfarande vill se motivet på bricka det hade jag också velat om brickan var min. Bara ett litet äpple eller några gröna ekollon tycker jag hade passat jätte fin framför krukan. Men som du gjorde är hellt ok, inget fel, fin med ljusstaken.
Som jag sa behöver du experimentera och kopiera lite innan du får själv känslan för det hela. Lycka till, du är alltid välkommen att hämta inspiration hos mig.
Ha det så bra. Gerda

Lotta sa...

Tack Gerda,
alltid roligt med kommentar. Tack för tipset igen...ska prova med äpple eller kanske ekollon:) Det är så roligt med nytt och roligt när det blir bra.
Ha en fortsatt bra helg. Lotta