lördag 23 augusti 2008

Två inlägg på samma dag
Hej igen,

tja, vad säger man....skyller på Gerda Idémakeriet :) Har pysslat lite till.

Var inne och tassade på Annas hus på landet blogg och kom på att jag faktiskt också har några karaffer och enligt henne har jag tydligen också en samling eftersom mer än tre skulle beteckna samling. På bild ett till vänster är en karaff jag ärvt från mammas moster, karaff nummer två arvegods från min mormor, nummer tre en karaff jag köpt för många år sedan på ett glasbruk som hette Books. Även karaff nummer fyra kommer därifrån och den köpte jag till min mamma och pappa i 40 årig bröllopsdag. De andra glassakerna som syns på bild är också arvegods.
Redigering
Glassakerna åkte bort från bordet...vet inte vad jag ska ha mer än brickan på bordet...Någon som har någon idé?

3 kommentarer:

Jema Rose sa...

ROLIGT att du kikade in på min blogg!

KRAM, Jenny

<3

idémakeriet sa...

Vad roligt du är Lotta att du skyller på mig. Får du göra, blev bara så himlens glad att du hade ändrat igen och visade det för oss andra. Det blev jätte fint med din bricka, ser du skillnade själv också? Äpplen tog upp färgen i brickan och det var plötsligt mer liv i det hela. Glasskålen med ljuset var också jätte fin. Det är jätte fint hur du arrangerade upp ditt bord med karaffen och så vidare, kan förstår att du inte vill ha dem där hela tiden.
Kanske någon gammal kanna med björnbär skulle passa till brickan? Det tar igen färgen upp i brickan för där finns också lite vinröd i.
Lycka till, fortsätt på detta viset då kommer du om några veckor att tycka detta är ju jätte roligt.
Förresten det går jätte bra om du länker mig.
Kram Gerda

Lotta sa...

Hej Gerda,
visst ser jag skillnad och då blir första försöket en aning pinsamt, men så är livet... ska se om jag hittar en kanna i minna gömmor.Har massor med ärvda saker som jag bara inte vet var jag ska göra av :) Trevligt med inägg i min blogg.
Kram Lotta