söndag 31 augusti 2008

viskar lite tyst...

Hej,
MiaMaria har tävling på sin blogg och hennes hem är trevligt och det finns gott om inspiration att hämta.
Det verkar som om hon även har en tävling nummer två på gång efter denna.
Hoppas er arbetsvecka blir bra.
Ha en skön kväll.

söndag 24 augusti 2008

Rösta och vinn hos Blomsterverkstad


Hej,
Minna på bloggen Blomsterverkstad har gjort olika arrangemang med samma blommor, men med olika "byttor". Min favorit ser ni på bilden ovan även om alla de andra också var fina. På denna bloggen kan man hämta inspiration till olika blomsterarrangemang mm.
Just nu är jag himla sugen på att pyssla och dona. Kikar runt på många inredningsbloggar och hämtar inspiration. Tacksam för att ni vill dela med er.

lördag 23 augusti 2008

Två inlägg på samma dag




Hej igen,

tja, vad säger man....skyller på Gerda Idémakeriet :) Har pysslat lite till.

Var inne och tassade på Annas hus på landet blogg och kom på att jag faktiskt också har några karaffer och enligt henne har jag tydligen också en samling eftersom mer än tre skulle beteckna samling. På bild ett till vänster är en karaff jag ärvt från mammas moster, karaff nummer två arvegods från min mormor, nummer tre en karaff jag köpt för många år sedan på ett glasbruk som hette Books. Även karaff nummer fyra kommer därifrån och den köpte jag till min mamma och pappa i 40 årig bröllopsdag. De andra glassakerna som syns på bild är också arvegods.
Redigering
Glassakerna åkte bort från bordet...vet inte vad jag ska ha mer än brickan på bordet...Någon som har någon idé?

Tappat sugen




Hej,


min tanke att blogga inredning var nog inte så bra....älskar att läsa och kolla era bloggar och få inspiration från er. Som det ser ut blir det nog sporadiska inlägg lite då och då.


Idag vill jag visa vad jag köpte från Idemakeriet i Sjöbo. En kruka med hjärtan på tråd och två stycken keramik rosor. Så jättefina tycker jag. Gerda som är ägarinnan av affären är en mycket kreativ och vänlig själ. Brickan är arvegods från min mormor och morfar. Hade den tidigare hängande på väggen, vísste inte riktigt vart jag skulle hänga den nu. En väninna till mig föreslog att jag dekorerade den. Tack Åsa :)