måndag 1 december 2008

Hej alla :)Nu äntligen....inlägg från mig. Inte så mycket dock, men iallafall. Vi var ute på julskyltningen igår och orkestern spelade och barnen dansade kring granen. Bra väder hade vi också, inget regn och inte minusgrader. Skyltsöndagen avslutades med ett fyrverkeri.

Jag köpte Alladinhjärtaskar till barnen. Inte alldeles lätt att få till siffrorna. Trodde inte det skulle vara så svårt. Dottern Emma pyntade ihop adventsljuset. (Tillägg kl. 22.10) Tror jag hittade iden till chokladaskarna i Allers julmagasin, annars var det en av de andra jultidningarna som jag köpte. Jag har gjort tre stycken Alladinkalendrar. En till vart barn...vi får väl se om det är någon av dem som har karaktär, men det tror jag faktiskt :)

Jag är inne lite då och då hos Gerda på Idémakeriet och berättade att jag plockat mossa i trädgården. Tror hon hade en aning om hur det skulle bli...imorgon ska jag köpa mossa :) Det fungerade alltså inte så bra.
Ha en bra vecka alla.
Kram

9 kommentarer:

Sjabbig men chic sa...

Nej, men först fattade jag ingenting, jag tänkte att nu är hon allt lite förvirrad. MEN SÅ! Du har ju gjort siffror på chokladen!! Gud, vad smart och gulligt!

Kram Lisa

Adoridarling sa...

Riktigt fiffigt med siffrorna på chokladen!

anetteslillabla sa...

Åh choklad mums vill ha NU.............

Älskar choklad. En sån kalender skulle jag inte kunna ha den skulle tyvärr bli slut INNAN julafton

Kramar @nette

idémakeriet sa...

Tror du en sån ask skulle vara ändå till julafton? Härligt, choklad är så farligt men o så god.
Ja ha så det fungerade inte med mossan ur trädgården? Inte heller från grannens?
Kransen blev ju bra, nästa gång ska jag ger dig ett tips på hur man lätt kan sätta fast band runt en krans, hur lätt som helst men man ska veta hur, påminn mig att visa dig.
Roligt att du tittade in igår.
Kram Gerda
Ps: Jag har länkat dig om det är ok.

Sjabbig men chic sa...

Men Lotta det är så klart en ära! En ära är vad det är!!

Kramar och godnatt från Lisa

Viola sa...

hejsan, vad roligt att träffa nya bloggare som tittar in, vad roligt att du är med i min butiks utlottning, ha en bra dag, kram VIOLA

Vitt är vackert sa...

Åå, så chokladkalender tänkte jag ju göra till sambon, såg den också i nåt julmagasin, men det har jag glömt bort! Bra att du påminde! Det är väl inte för sent att ge den nu...

Hoppas allt är bra!

Kram Ellinor

Johanna sa...

Vilken smart ide med chokladaskarna! Lite personligare och mysigare än de vanliga chokladkalendrarna man köper i affären.
Jag såg att du tyckte om Stephanie Meyer, och tänkte fråga om du läst hennes bok "Om jag kunde drömma"? Det är nämligen så att jag sett "Twilight" (baserad på boken) på bio nyligen, och undrar om det kanske är värt att läsa boken? :) Hade bra, kram Johanna

Lotta sa...

Johanna....svarar dig här eftersom det inte verkar fungera på din blogg.
Hej,
roligt att du hittade till mig:)
Boken är kanon och förundrar mig över att det är en ungdomsbok. Tänk vad mycket bra litteratur som vuxna missar för att de inte hittat till ungdomshörnan...Högsta betyg får boken av mig. Det finns tre böcker på svenska och den fjärde kommer ut i mars.
Jag har sett att filmen går på bio, men har fegat för boken var så bra och jag är rädd att jag blir besviken på filmen:)
Ha en bra dag.
hälsn. Lotta