måndag 6 oktober 2008

Tävlingar överallt:)Hej,
dags för tävlinglänkning igen. Tycker det är roligt att vara med och ha en chans att vinna.
Först ut är tävlingen hos Beas barnslikheter kan man vinna två inredningstidningar och det är mysigt att krypa upp i soffan med en kopp Earl grey och Drömhem och trädgård. Tävlingen pågår till och med 20.00 på onsdag den 8/10

Nummer två är hemma hos Jeanettes hus. Hennes sida fyller 1 år och hos henne tävlar vi om ett överaskningspaket. Chansen finns fram till den 10 oktober.

Nummer tre är hos Mysiga lantliga ting där man kan vinna denna fina julprydnad och ja...det börjar lackas mot jul :) Tävlingen pågår till onsdagen den 8/10.

Nummer fyra är hos Vitt är vackert som lottar ut en bräda med text som du själv väljer. Mitt val ser ni ovan. Tävlingen pågår fram till nästa Fredag, den 10 Oktober. Kl. 20:00.
Ja, detta är tävlingar i massor och jag önskar er alla god tur.


2 kommentarer:

idémakeriet sa...

Grattis på födelsedagen Lotta!
Hoppas du fick vad du önskade dig.
Fick du något fint från din man och dotter? Härligt att se hur din dotter försökte att hitta den perfekta presenten till dig, så söt hon är.
Ha en fortsätt mysig kväll.
Kram Gerda

Lotta sa...

Hej,
Tack:)
Va glad jag är att du kommer ihåg min födelsedag och att dottern och mannen var inne hos dig. Det blev perfekt! Ska göra ett blogginlägg ikväll. Mannen och dottern kände sig nöjda med att ha varit inne hos dig och lovprisade din värme, omtanke och givetvis den fina servicen.
Kram Lotta