lördag 31 januari 2009

Det tredje rummet presenteras.





Hej mina bloggvänner:)
Tänkte visa J rum. Just nu är han inte riktigt nöjd, tyvärr. Han önskar en annan bokhylla och inte det gråa skåpet. Han önskar även en bredare säng...Han har liksom de andra valt själv, och egengligen är det roligt när de vill förändra, men det kostar tyvärr.

Gissa var jag har varit idag? :)
Tror många gissar rätt. Jodå, jag har varit inne hos Gerda på Idémakeriet. Så mycket fint och jag blir så glad över att träffa henne. Ska visa er en annan dag vad jag köpte därifrån.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg.

Kram

fredag 23 januari 2009

Jag har tur :)





Idag har jag varit och köpt det senaste samtalsämnet i inredningsbloggarna jag kikar på. Magasinet från Jeanne d´Arc living och där finns mycket ögongodis. Magasinet köpte jag hos Marita i hennes Mouse In A House och hennes butik är jätte mysig och Marita själv är mycket trevlig och kreativ. Jag rekommenderar er att besöka henne antingen i butiken i Snogeholm eller på webshoppen. Givetvis kom jag hem med mer än en tidning...Marita har så mycket fint i butiken och man blir så sugen på att handla.
Hm, bilden kom visst på fel håll, och nu kan denna otekniska människa inte få till det..kan inte ens radera bilden för att rätta till...jaja, ni får lägga huvudet lite på sned ;)

Med att ha tur menar jag att jag har nära både till Marita i A Mouse In a House och till Gerda på Idémakeriet. Ha en skön helg.

lördag 17 januari 2009

Sonens rum





Hej,
sonen P har själv tagit bilderna och hävdar att hans rum är det mysigaste av alla....Han har själv bestämt möbler, färger...ja, förutom soffan som jag skulle vilja klä in lite, men han trivs och det är huvudsaken. Ser nu också att han behöver ett sängomtag eller vad det nu kan heta :)
Tentan är nästan klar och det känns ganska bra, men småpetar i den lite här och lite där. Det ska bli himla skönt att skicka in den och ha det momentet gjort. Sedan våndas man tre till fyra veckor innan man får veta om man är godkänd...
Tack för alla goa kommentarer. Det förgyller vardagen med bloggvänner :)
Ha en skön helg alla
Kram

tisdag 6 januari 2009

Kreativ keramik av Linda

Bild lånad från Lindas blogg trädgårdsdraken
Bild lånad från LindaLunda keramik

Bild lånad från LindaLunda keramik

Bild lånad från LindaLunda keramik

Bild lånad från LindaLundas keramik

Jag måste bara få visa lite av Lindas keramik. Hon är mycket kreativ och gör underbara saker. Jag skulle inte ha något emot att ha några av hennes saker i trädgården och inne. Verkligen en duktig tjej. Titta gärna in på hennes blogg http://www.tradgardsdraken.blogspot.com/
Sök gärna efter ex. drakar i sökrutan högst upp till vänster så får ni fler träffar. Jag gillar drakarna.
Jag såg på Lindas blogg att hon planerar för vårens kurser och om jag bodde närmre och hade mer tid skulle jag genast anmäla mig. Är så sugen, och någon gång så hoppas jag att jag kan ta mig den tiden och göra den resan. Om någon undrar, så är det i området Kungälven.
Vad jag vet, så har hon lite försäljning, så vem vet...om du ber snällt så kanske... ;)

måndag 5 januari 2009

Hemtenta på gång

Hej,
ledsen att det står lite stilla här, men jag har tentaångest och försöker få till något. Tentan ska handla om omvärldsbevakning och beslutsfattande. Vi får se vad jag får till.
Tack för att ni fortsätter att titta in till mig. Ska se om jag ändå inte får till något inlägg lite då och då. Hoppas kunna kika in till er lite då och då och lämna ett avtryck:) Ni inspirerar mig och jag tycker om när jag blir nöjd över ett tips jag fått.
God fortsättning på det nya året.
Kram Lotta