onsdag 29 oktober 2008

Äntligen :)







Hej, äntligen så är skrivbordet målat och dottern har fixat och donat med rummet idag, slängt och sorterat. Hon är ganska bestämd av sig och vet vad hon tycker om och hur hon vill ha det. Älskar att pyssla. Vill tillägga att hon har slipat och målat skrivbordet nästan helt själv, med lite hjälp ifrån storebror och pappa. Mitt projekt gled iväg i andra händer :) Här får ni en titt in i hennes rum. Gamla bilden på skrivbordet hittar ni under projekt...

måndag 27 oktober 2008

Jag har vunnit :)


Gissa vad glad man blir när det kommer paket med posten. Så jätteroligt. Det förgyller verkligen vardagen. Dessutom så generöst av många bloggare att lotta ut fina vinster. Två väggord ifrån Anna med bloggen Annas vita hjärtan som även har webshoppen Country House. Hem är där de du älskar bor och en till som där står Silencium est divinum. Någon kan kanske tala om vad det betyder? Gissar på sov i ro typ. Tack till Anna och alla andra bloggare som anordnar tävlingar som lyser upp i höstmörkret.

lördag 25 oktober 2008

Har inte haft något att skriva om

227 kr hos Bokus


Bild från Idémakeriet



Bild från Country Style



Hej,
känns som jag aldrig blir färdig med mina projekt. Skrivbordet behöver nog en liten finputsning till innan jag kan ta bild.

Just nu är jag så sugen på allt som har med julen att göra. Det finns inte så många bloggar om jul, och de flesta bloggare verkar inte riktigt ha kommit i jultankar än, men det kommer hoppas jag.


Bilden från Idémakeriet med den hängade kransen skulle jag kunna tänka mig att ha lite julinspirerad och adventsljusstaken från Country Style hade jag inte heller tackat nej till :)

Anna Bergenströms bok Vinterns goda ting vill jag inte vara utan och rekommenderar den till er. Här finns idéer för vinterhalvåret och givetvis finns julen representerad med recept, blommor, arrangemang och annan pynt.

söndag 19 oktober 2008

Himla förkyld och fem tävlingar.








Trodde jag skulle kunna visa er skrivbordet som vi köpte till dottern, men det är inne på sin tredje strykning idag, så vi får se...Jag har åkt på en rejäl förkylning också därav har det stått lite still på bloggen. Har ändå hunnit inom och titta på era fast inte kommenterat direkt. Av en slump så råkade jag hitta hem till Brunkullan med Mosipperötter, och där hittade jag fler tävlingar som jag vill vara med på. Häng med ni också om ni inte hittat dit redan. Vill även berätta att jag köpt Allers julmagasin och tyckte det var en trevlig jultidning. Nu när jag kollat runt lite på olika bloggar, så har jag sett att IKEA har fina saker till jul. Får se om det blir en tur dit. Man behöver alltid ljus och glödlampor. Är det mer än jag som upplever att det blivit sämre kvalitet på ljusen där? Var handlar ni ljus?

Hoppas er kommande arbetsvecka blir bra.

Först ut är Magdalenas Hem där man kan vinna en diffuser med doften av Tuberose (245ml) som är en rumsdoft som består av en olja.
Tävlingen varar till den 27 oktober.

Nummer två är Annalunda där man kan vinna lite zinksaker eller ett doftljus och tävlingen pågår till och med den 19 oktober.

Nummer tre är Mitt liv på landet där man kan vinna fina hjärtan eller stjärna. Tävlingen avslutas den 2 november.

Nummer fyra är hos Vita ljuva tankar där du får välja valfritt smycke. Tävlingen pågår t om 24/10 kl.18:00.

Nummer fem är hos mimmi- magnolia där man kan vinna ett fint kuddfodral. Vinnaren dras den 25 oktober.




lördag 11 oktober 2008

Tävling hos


Granne med Selma. Sussie har sytt och broderat denna fina julpåse.
Måndagen den 20/10 kommer den lyckliga vinnaren att dras & meddelas. Fint skrivbord och stol.

torsdag 9 oktober 2008

Tävling hos


Blomsterverkstad som vill dela det vackra med någon av oss.
The price is a complete wreath-kit with straw wreath base, steel wires and material to decorate with!

Den 16 oktober dras vinnaren.

onsdag 8 oktober 2008

Igår fyllde jag år :)








Vill visa vad jag fick av min familj. Min dotter och man gick till min favoritaffär och handlade :)

Ja, några av er vet att jag tycker mycket om Gerda och hennes Idémakeriet. Vill gärna tacka dig, Gerda för hjälpen. Du är guld värd och jag är glad för att du uppmuntrar min dotter till pyssel. Hoppas att blomman håller, har inte så jätte gröna fingrar. Brukar köpa blommor med tjocka gröna blad.

Den andra presenten var de och handlade av Marita i Mouse in the house. Den efterlängtade boken Jul - i den fransk inspirerede stilen från Jeanne d'Arc living. Tänk att jag har en make som läser mina blogginlägg:) (Tack älskling.)
Fick även lite andra presenter. Det är roligt att fylla år och vakna till skönsång.

Ha en bra vecka.






måndag 6 oktober 2008

Tävlingar överallt:)







Hej,
dags för tävlinglänkning igen. Tycker det är roligt att vara med och ha en chans att vinna.
Först ut är tävlingen hos Beas barnslikheter kan man vinna två inredningstidningar och det är mysigt att krypa upp i soffan med en kopp Earl grey och Drömhem och trädgård. Tävlingen pågår till och med 20.00 på onsdag den 8/10

Nummer två är hemma hos Jeanettes hus. Hennes sida fyller 1 år och hos henne tävlar vi om ett överaskningspaket. Chansen finns fram till den 10 oktober.

Nummer tre är hos Mysiga lantliga ting där man kan vinna denna fina julprydnad och ja...det börjar lackas mot jul :) Tävlingen pågår till onsdagen den 8/10.

Nummer fyra är hos Vitt är vackert som lottar ut en bräda med text som du själv väljer. Mitt val ser ni ovan. Tävlingen pågår fram till nästa Fredag, den 10 Oktober. Kl. 20:00.
Ja, detta är tävlingar i massor och jag önskar er alla god tur.